هیچ اتفاقی برای Microsoft Store، بزرگتر از این نیست که یک برنامه بزرگ و حرفهای که بسیار رایج است، به آن اضافه شود. و حالا شاهد عرضه CorelDraw به عنوان بزرگترین و حرفهایترین نرم افزار طراحیهای گرافیکی به اصطلاح Vector، در استور مربوط به Windows 10 هستیم.
تضمین آینده ویندوز 10
دنیای سیستم عاملهای امروز، با دنیای زمان Windows XP و Windows 7 کاملا متفاوت است. چراکه امروزه سیستم عاملی قدرتمندتر است که فروشگاه نرم افزاری یا Store قویتری داشته باشد. چنان که حتی اگر سیستم عاملی از نظر ساختار برترین در نوع خود باشد نیز در صورت نداشتن فروشگاه نرم افزاری قوی، تقریبا به هیچ دردی نمیخورد.
لذا آینده Windows نیز تماما به همین استور موجود در آن وابسته است. این موضوع زمانی به بیشترین اهمیت خود میرسد که بحث دستگاههای موبایل مطرح میشود و چنانچه مایکروسافت بخواهد در رابطه با دستگاههای همراه همانند Andromeda موفقیتی را کسب کند، اولین و مهمترین پیش نیاز آن، یک استور غنی از برنامه است مخصوصا اگر قرار نباشد تا چنین دستگاهی قادر به اجرای نرم افزارهای سنتی Desktop باشد.
دلیل وجود سیستم عاملی به نام Windows 10 S نیز تماما همین است و بس؛ سیستم عامل کامپیوتری که فقط توانایی اجرای برنامههای کاربردی دریافت شده از استور را داراست و نه نرم افزارهای سنتی Desktop که توسط فایلهای با قالب exe نصب میشوند. سیستم عاملی که به صورت پیش فرض بر روی تمامی دستگاههای Surface Go وجود دارد.
تفاوت استور مایکروسافت با گوگل
غنی شدن استور در رابطه با گوشیهای تلفن همراه Android و iOS تنها به معنی اضافه شدن و بهروز بودن برنامههای کاربردی ساده است. اما این قضیه در رابطه با استور یک “کامپیوتر” به فاز پیشرفتهتری میرود. یعنی دستگاهی همانند آندرومدا که قرار است تا هم نقش گوشی تلفن همراه و هم نقش کامپیوتر را بازی نماید، باید در استور خود برنامههای حرفهای رایج بر روی کامپیوتر همانند نسخه کاملی از Adobe Photoshop و Autodesk 3Ds MAX را داشته باشد (نه نسخههای موبایلی ناقصی که هماکنون بر روی اندروید و آی او اس عرضه شده است).
خب با توجه به ساختار یا Architecture این نرم افزارهای سنتی که بر پایه Reach یا Win32 و یا همان x86 هستند، امکان اجرای آنها بر روی پردازندههای ARM به صورت مستقیم وجود نداشته و کدهای آنها باید توسط Emulator به نوعی پیش از اجرا دچار تغییر شوند. به همین علت است که تا کنون هیچوقت نرم افزاری همانند Adobe Photoshop CC به همان گونه که بر روی کامپیوتر است، بر روی اندروید و آی او اس عرضه نشده است. چراکه به منظور تحقق این امر، شرکت Adobe باید مجددا از پایه یک بار دیگر تماما Photoshop را از صفر و خط به خط کد نویسی کند تا برای اجرا در ساختار Java و مناسب برای پردازندههای میکرو پروسسور ARM آماده سازی شود.
و دقیقا به همین علت است که شما نمیتوانید یک برنامه کاربردی اندروید همانند بازی Clash of Clans که بسیار رایج است را بر روی کامپیوتر خود و با یک پردازنده Intel که به هیچ وجه ARM نیست، اجرا نمائید. چراکه سیستم عامل کامپیوتر شما تنها قادر به اجرای برنامههای نوشته شده بر اساس Win32 است و تمام.
این عدم همخوانی که به ساختار Win32 و در طرف مقابل، ساختار Java و پردازندههای ARM برمیگردد، اساس و پایه ناکارآمدی دو دستگاه است:
یکی گوشیهای تلفن همراهی که سیستم عامل Windows 10 Mobile دارند.
دوم، تبلتی همانند iPad Pro که سیستم عامل گوشی تلفن همراه iOS را داراست.
چراکه در هر دو مورد، شما قادر به اجرای نرم افزارهای کامپیوتری حرفهای همانند ادوبی فوتوشاپ و کورل دراو نخواهید بود. لذا هیچگاه آیپد پرو شما نخواهد توانست نسخه کاملی از Photoshop CC را همانگونه که بر روی Windows و کامپیوتر هست اجرا کند. همچنین گوشی تلفن همراه Windows 10 Mobile شما؛ البته بحث ویندوز 10 موبایل بسیار وخیمتر است چراکه استور مربوط به برنامههای کاربردی ساده آن نیز اصلا به اندازه اندروید و آی او اس غنی نیست.
راهحل مایکروسافت
لذا Microsoft بیش از چهار سال است که در حال تلاش برای اجرای نسخه کاملی از Windows 10 با تمام نرم افزارهای سنتی Desktop آن، بر روی پردازندههای ARM میباشد. در صورت موفقیت چنین طرحی، شما گوشی تلفن همراهی خواهید داشت که قادر به اجرای نسخه کاملی از Photoshop CC است؛ دقیقا به همانگونه که یک کامپیوتر آنرا اجرا میکند.
موضوع اجرای ویندوز 10 با استفاده از یک پردازنده آرم، در اسفند ماه سال 1396 تقریبا به نتیجه رسید و اولین دستگاههای بدین شکل از طرف شرکتهای hp و Lenovo و Asus عرضه رسمی شدند.
اما این دستگاهها همگی همراه با سیستم عامل Window 10 S بودند؛ سیستم عاملی که به نصب برنامههای کاربردی فقط از استور محدود شده است.
از حدود دو سال پیش تا کنون، مایکروسافت کلید ساخت سیستم عامل مدرن و جدیدی به نام Windows Core OS را زده است که آن هم به احتمال بالا تنها قادر به اجرای برنامههای کاربردی استور خواهد بود. هدف از ساخت این سیستم عامل، جلوگیری از انقراض ویندوز در برابر هجوم سیستم عاملهای اندروید و آی او اس به کامپیوترهاست.
در چنین شرایطی، دستگاهی همانند آندرومدا که قرار است تا به عنوان یک دستگاه تاشو هم نقش گوشی تلفن همراه و هم نقش کامپیوتر شما را بازی کند، به احتمال بسیار بالا دارای سیستم عامل ویندوز 10 اس یا ویندوز کور او اس خواهد بود.
بنابراین تا اینجای داستان، شما حتما خودتان متوجه اهمیت حیات نرم افزارهای حرفهای بر روی Store ویندوز 10 شدهاید و اینکه این قضیه تا چه حد به آینده ویندوز و حتی دستگاههای همراه کمک میکند.
شرکت کورل، اولین پیشگام
پیش از این، هیچگاه یک نرم افزار بسیار حرفهای همانند Adobe Photoshop CC بر روی استور ویندوز 10 وجود نداشت. اما حالا، شاهد اتفاق بسیار بزرگی هستیم و آن، عرضه نرم افزار بسیار بزرگ و حرفهای Corel Draw بر روی Store میباشد.
لذا شما اگر یک Surface Go داشته باشید که سیستم عامل آن به صورت پیش فرض Windows 10 S است یا یک تبلت hp Envy X2 داشته باشید که پردازنده آن از نوع ARM است (Qualcomm Snapdragon 835)، بر روی هر دو خواهید توانست نرم افزار حرفهای CorelDraw را نصب نمائید.
این تنها شروع اتفاقات بزرگ این چنین است تا راه برای دیگر نرم افزارهای حرفهای باز شود؛ یک آینده روشن که مطمئنا روی تمامی دستگاههای ما تأثیر خواهد گذاشت تا رفته رفته شما اصلا نیاز نداشته باشید سیستم عامل Surface Go خود را به هنگام خرید از حالت S خارج نمائید. چنین سیستم عاملی، یک رؤیا برای Apple و Google بوده و یک رؤیا باقی خواهد ماند.
سلام من دانلود کردم این نرم افزارو از مارکت سورفیس پرو هفت ولی وقتی نرم افزارو باز میکنم میگه اشتراکه ماهانه سالانه بخر به چه دردمون میخوره چیکار کنیم من واقعیتش کارای هنری انجام میدم حالا میخواستم دیجیتالی کار کنم که اونم فعلا نشد
درود بر شما.
دوست عزیز بسیار واضح است که میبایست برای استفاده از یک نرمافزار مبلغ پرداخت نمائید!
آنطور که به نظر میرسد شما هدف از انتشار این مطلب در سرفیس نیوز را متوجه نشدهاید.
هدف انتشار این مطلب به هیچ وجه دعوت کاربران مخصوصا ایرانی که عادت به استفاده از نسخههای قفلشکسته و کرک شده نرمافزارها دارند به دریافت این نرمافزار از Microsoft Store نیست.
بلکه این مطلب، ارزش خبری بابت روند پیشرفت محتوای Microsoft Store دارد. زیرا تاکنون Microsoft Store تا حد بسیاری فقط منبعی برای دریافت برنامههای کاربردی بسیار ساده و در حد گوشیهای تلفن همراه بود، اما شرکت Corel به نوعی تقریبا اولین نرمافزار حرفهای کامپیوتری همچون CorelDRAW را در Microsoft Store قرار داده است.
این مطلب ارزش خبری بابت اطلاع کاربران از روند پیشرفت محتوای Microsoft Store داراست؛ نه اینکه کاربران ایرانی که عادت به استفاده رایگان به صورت غیرقانونی از نرمافزارهای قفلشکسته را دارند، تشویق به دریافت این نرمافزار از Microsoft Store کنیم…
و از همه جالبتر، نا امید شدن کلی شما از طراحی دیجیتال صرفا به این علت است که نرمافزار مذکور از شما طی حالت طبیعی خود درخواست خریداری اشتراک ماهانه کرده است!
دوست عزیز کلمات شما واقعا عجیب هستند….
گویی تمام دنیای طراحی دیجیتال فقط در همین یک نرمافزار و فقط هم از طریق Microsoft Store بود و شما با ناموفق بودن در نصب و استفاده از آن، حالا چارهای جز ترک کردن کلی دنیای دیجیتال ندارید…
بعید میدانیم که این جملات حتی برای خود شما نیز خندهدار نباشد!
در هرحال یادآور میشویم که هنوز برای شما نرمافزارهای بسیار دیگری وجود دارند که میتوانید به صورت غیرقانونی و قفلشکسته از آنها استفاده رایگان روی کامپیوتر خود داشته باشید.